ΥΠΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ

vavoulas POLITIA HILLS

ΤΟ ΕΡΓΟ

Στην πλαγιά ενός καταπράσινου λόφου στην Πολιτεία Αττικής, έχει ξεκινήσει η ανέγερση ενός κτιρίου πολλαπλών επιπέδων σχεδιασμένο για οικιστικούς σκοπούς. Το τετραώροφο κτίριο θα αποτελέσει ένα αρχιτεκτονικό στολίδι καθώς είναι σχεδιασμένο ώστε να συνδυάζει άψογα την άνεση και τη φύση.

V&C Development
 • person

  ΠΕΛΑΤΗΣ

  BVC DEVELOPMENT

 • calendar

  ΠΕΡΙΟΔΟΣ

  2023

 • build

  ΤΥΠΟΣ ΕΡΓΟΥ

  KATOIKIA

 • pin

  ΠΕΡΙΟΧΗ

  ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ

Αρχιτεκτονική Μελέτη: PARTHENIOS architects+associates

ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

Η κεντρική δομή του συγκροτήματος είναι ένα τετραώροφο κτίριο κατοικιών, σχολαστικά σχεδιασμένο για να παρέχει ευρύχωρους και άνετους χώρους διαβίωσης στους κατοίκους του. Κάθε όροφος προσφέρει μια ποικιλία από οικιστικές μονάδες, που κυμαίνονται από άνετα lofts έως μεγάλα διαμερίσματα με πολλά υπνοδωμάτια. Αυτοί οι χώροι έχουν σχεδιαστεί προσεκτικά για να καλύπτουν τον σύγχρονο τρόπο ζωής, προσφέροντας έναν αρμονικό συνδυασμό αισθητικής και λειτουργικότητας.

Επιπρόσθετα, έχουν προβλεφθεί μια σειρά από ανέσεις και εγκαταστάσεις που διασφαλίζουν ένα οικιστικό περιβάλλον διαβίωσης με πισίνες, χώρους πρασίνου και υπόγειες εγκαταστάσεις, καθιστώντας το ένα άνετο και δυνητικά φιλικό προς το περιβάλλον κτίριο.

Οι πισίνες και οι κοινόχρηστοι χώροι πρασίνου που ενσωματώνονται σε όλη την ιδιοκτησία αποτελούν έναν αρμονικό συνδυασμό αστικής διαβίωσης και φυσικής ομορφιάς. Ενω ο αποτελεσματικός σχεδιασμός του υπογείου μεγιστοποιεί τη χρηστικότητα και την ευκολία, καθιστώντας το αναπόσπαστο μέρος αυτού του κτιρίου.

BVC DEVELOPMENT
vavoulas

Η BVC DEVELOPMENT δημιουργήθηκε από τη  σύμπραξη της V&C Development με τη Bollmann Group και εξειδικεύεται στη διαχείριση ακινήτων μέσω στρατηγικών επενδύσεων στον κλάδο των κατασκευών.

ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΔΙΑΒΙΩΣΗΣ

Το τετραώροφο κτίριο κατοικιών προσφέρει ένα πολυώροφο οικιστικό περιβάλλον διαβίωσης με διάφορες ανέσεις, όπως πισίνες και χώρους πρασίνου, συνδυάζοντας την άνεση της σύγχρονης διαβίωσης και την ηρεμία της φύσης.
Μια τέλεια αρμονία σύγχρονης αρχιτεκτονικής και οικολογικού σχεδιασμού.

ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΟΝΕΙΡΕΥΕΣΤΕ!