vavoulas
vavoulas
vavoulas

vavoulas ΠΕΤΡΟΧΤΙΣΤΗ ΕΠΑΥΛΗ 3 ΕΠΙΠΕΔΩΝ

ΤΟ ΕΡΓΟ

Ανάμεσα στους καταπράσινους λόφους της περιοχής του Ακρωτηρίου, στη τοποθεσία Άγιος Ματθαίος των Κουνουπιδιανών, ολοκληρώθηκε η κατασκευή μιας πετρόχτιστης έπαυλης, για να γίνει το καταφύγιο μιας Ελληνοαμερικάνικης οικογένειας που ονειρεύεται να βιώσει υπέροχες στιγμές στη Κρητική γη.

V&C Development
 • person

  ΠΕΛΑΤΗΣ

  ΙΔΙΩΤΗΣ

 • calendar

  ΠΕΡΙΟΔΟΣ

  2021

 • build

  ΤΥΠΟΣ ΕΡΓΟΥ

  ΚΑΤΟΙΚΙΑ

 • pin

  ΠΕΡΙΟΧΗ

  ΚΟΥΝΟΥΠΙΔΙΑΝΑ, ΧΑΝΙΑ

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ

Αρχιτεκτονική Μελέτη - Άδεια - Φωτορεαλισμός: Scope Architects
Interior design: Cari Giannoulias
Landscaping: Fytron

ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

Το σπίτι εκτείνεται σε τρία επίπεδα, τα οποία περιβάλλονται από ένα πλούσιο φυσικό περιβάλλον με θάμνους, εσπεριδοειδή και βότανα. Τα μεγάλα παράθυρα και οι πόρτες ενώνουν το εσωτερικό με το εξωτερικό δημιουργώντας μια αίσθηση συνέχειας και αναζωογόνησης. Οι κάτοικοι μπορούν να χαλαρώσουν ή να απολαύσουν το γεύμα τους στην ύπαιθρο, στις διάφορες σκιασμένες γωνιές του κήπου ή κάτω από το αίθριο, να νιώσουν την ζεστασιά του ήλιου γύρω από την πισίνα ή ακόμη και να παίξουν έναν καλό αγώνα τένις στο επαγγελματικό γήπεδο τένις.

Η κατασκευή βασίζεται στα υψηλότερα ενεργειακά πρότυπα αποδοτικών κτιρίων, εισάγοντας μια νέα εποχή όπου η ομορφιά και ο σχεδιασμός σέβονται το περιβάλλον και είναι σε αρμονία με αυτό.

ΑΝΕΓΕΡΣΗ ΔΙΩΡΟΦΗΣ ΠΕΤΡΙΝΗΣ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ ΜΕ ΥΠΟΓΕΙΟ & ΚΟΛΥΜΒΗΤΙΚΗ ΔΕΞΑΜΕΝΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ Α+

Εμβαδόν Οικοπέδου: 5,50 στρέμματα
Εμβαδόν Κτιρίου: 210,32m2
Ύψος Κτιρίου:
6,60m
Όροφοι:
2
Εμβαδόν πισίνας:
131,40 m2

Α+ΚΟΛΥΜΒΗΤΙΚΗ ΔΕΞΑΜΕΝΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

2ΟΡΟΦΟΙ

5,50ΣΤΡΕΜΜΑΤΑ ΕΜΒΑΔΟΝ ΟΙΚΟΠΕΔΟΥ

ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΗ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗ

ΜΙΑ ΕΚΛΕΠΤΥΣΜΕΝΗ ΕΚΔΟΧΗ ΤΟΥ ΜΟΝΤΕΡΝΟΥ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ

Η ευαισθησία, η λειτουργικότητα και η κομψότητα, συνδέονται αρμονικά και η ομορφιά βρίσκεται στην λιτότητα. Κάθε υλικό και κάθε τεχνική έχει επιλεχθεί σχολαστικά, εξατομικευμένα ξύλινα έπιπλα, βενετσιάνικα βραχώδη δάπεδα, και εξαιρετικές μαρμάρινες επιφάνειες αντικατοπτρίζουν το θαυμασμό του ιδιοκτήτη για την κρητική παράδοση και πολιτισμό.

ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΟΝΕΙΡΕΥΕΣΤΕ!