vavoulas
vavoulas
vavoulas

vavoulas MOBIAK

ΤΟ ΕΡΓΟ

Η Vavoulas Group ανέλαβε την επέκταση των βιομηχανικών εγκαταστάσεων, την κατασκευή των νέων κτιρίων που στεγάζουν τις διοικητικές υπηρεσίες και το χώρο γραφείων της εταιρίας, καθώς και τη συνολική διαμόρφωση του περιβάλλοντα χώρου των εγκαταστάσεων.

 • person

  ΠΕΛΑΤΗΣ

  ΜΟΒΙΑΚ

 • calendar

  ΠΕΡΙΟΔΟΣ

  2020-2021

 • build

  ΤΥΠΟΣ ΕΡΓΟΥ

  ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚO

 • pin

  ΠΕΡΙΟΧΗ

  ΚΑΘΙΑΝΑ ΑΚΡΩΤΗΡΙΟΥ, ΧΑΝΙΑ

ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

Η MΟΒΙΑΚ ιδρύθηκε το 1977 και αποτελεί μια από τις μεγαλύτερες εταιρίες στην Ελλάδα και μία από τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες εταιρείες στα Βαλκάνια, την Ευρώπη και τη Μέση Ανατολή.

Σήμερα, έχει καταφέρει να επεκταθεί σε παραπάνω από 110 χώρες σε όλο τον κόσμο, ενώ για περισσότερα από 40 χρόνια δραστηριοποιείται στην ανάπτυξη των τομέων του Πυροσβεστικού και Ιατρικού Εξοπλισμού και Αερίων.

Η νέα επένδυση της MOBIAK ξεκίνησε το 2018 με την αγορά 26 στρεμμάτων στα Καθιανά Ακρωτηρίου, στα Χανιά της Κρήτης, αναθέτοντας στον κατασκευαστικό όμιλο της Vavoulas Group την κατασκευή των νέων, υπερσύγχρονων εγκαταστάσεων της εταιρίας.

vavoulas

Το μεγαλόπνοο έργο επέκτασης των εγκαταστάσεων της MOBIAK, στα Καθιανά Ακρωτηρίου, στα Χανιά

ΜΟΒΙΑΚ Α.Ε.

Υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις

Ένα έργο επέκτασης 25.000m² των εγκαταστάσεων της εταιρείας στα Χανιά, λαμβάνοντας υπόψη την εργονομία και την αισθητική για τη βελτίωση της εργασιακής αποδοτικότητας των ανθρώπων του Ομίλου.

ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΟΝΕΙΡΕΥΕΣΤΕ!