vavoulas
vavoulas
vavoulas

vavoulas Η ΧΩΡΑ ΤΩΝ ΠΑΡΑΜΥΘΙΩΝ

ΤΟ ΕΡΓΟ

Ένα αρχιτεκτόνημα με υλικά τελευταίας τεχνολογίας για να προσφέρει ασφάλεια και χαρά σε βρέφη από 6 μηνών έως και μαθητές νηπιαγωγείου. 

H κεντρική ιδέα στην οποία βασίστηκε και εκτυλίχθηκε η αρχιτεκτονική μελέτη είναι το πρίσμα μέσα από το οποίο τα παιδιά αντιλαμβάνονται την πραγματικότητα. Αυτό επιτυγχάνεται διά του έγχρωμου διάφανου κελύφους το οποίο αποτελεί το οπτικό μέσο μεταξύ εσωτερικού και περιβάλλοντος χώρου όπου μεσολαβεί για να προβάλλει στα παιδιά που αυλίζονται, έναν κόσμο πιο χρωματιστό και φωτεινό. Ο κυριότερος όμως ρόλος του έγχρωμου αυτού κελύφους είναι αυτός του "μαρκαδόρουδόρου που χρωματίζει" το κυρίως λευκό κέλυφος του κτιρίου που μεταφορικά αποτελεί τον "καμβά".

 • person

  ΠΕΛΑΤΗΣ

  ΜΑΣΤΟΡΑΚΗ ΓΕΩΡΓΙΑ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΕΠΕ

 • calendar

  ΠΕΡΙΟΔΟΣ

  2019

 • build

  ΤΥΠΟΣ ΕΡΓΟΥ

  ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ

 • pin

  ΠΕΡΙΟΧΗ

  ΗΡΑΚΛΕΙΟ

ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

Το Παιδικό Κολλέγιο «Η Χώρα των Παραμυθιών» είναι ένας σύγχρονος Βρεφονηπιακός σταθμός & Νηπιαγωγείο στη πόλη του Ηρακλείου. Αποτελεί το τρίτο σχολείο της καταξιωμένης εταιρείας φροντίδας βρεφών και νηπίων και βρίσκεται στη περιοχή του Μασταμπά. 

Το Παιδικό Κολλέγιο λειτουργεί από τις 7 το πρωί έως τις 21:00, με πρωινά και απογευματινά τμήματα και προσφέρει μια ζεστή αγκαλιά με επαγγελματισμό και στοργή στα παιδιά.

ΕΝΑ ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΠΑΙΔΙΚΟ ΚΟΛΛΕΓΙΟ

Το εντυπωσιακό συγκρότημα, με χαρακτηριστικό του γνώρισμα, το πολύχρωμο διάφανο κέλυφος, προσφέρει μια βιωματική εμπειρία μάθησης σε έναν κόσμο πιο χρωματιστό και φωτεινό. Η πρωτοπορία της συγκεκριμένης αρχιτεκτονικής μελέτης είναι η διαρκής εναλλαγή της μορφής του κτιρίου μέσω της διάθλασης, ανάλογα την ώρα της ημέρας και κατ' επέκταση την θέση του ηλίου!

ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΟΝΕΙΡΕΥΕΣΤΕ!