vavoulas
vavoulas
vavoulas

vavoulas ΑΕΝΑΟΣ ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΪΚΑ ΣΤΕΓΑΣΤΡΑ

ΤΟ ΕΡΓΟ

Στα πλαίσια της δράσης για την προώθηση των Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας και της Ηλεκτροκίνησης και στο πλαίσιο του έργου INCIRCLE του προγράμματος Interreg Med, η Vavoulas Group σε συνεργασία με την Αέναος Ενεργειακά Συστήματα, ολοκληρώθηκε η κατασκευή 2 φωτοβολταϊκών στεγάστρων στο Ρέθυμνο. Ένα έργο που συνδυάζει την ηλιακή ενέργεια με την ηλεκτροκίνηση. 

 • person

  ΠΕΛΑΤΗΣ

  ΑΕΝΑΟΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ

 • calendar

  ΠΕΡΙΟΔΟΣ

  2021

 • build

  ΤΥΠΟΣ ΕΡΓΟΥ

  ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ

 • pin

  ΠΕΡΙΟΧΗ

  ΡΕΘΥΜΝΟ

ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

Πιο συγκεκριμένα, ολοκληρώθηκε η κατασκευή 2 φωτοβολταϊκών στεγάστρων, με 4 και με 8 θέσεις αντίστοιχα.

-Φωτοβολταϊκό στέγαστρο (4 θέσεων)
εγκατεστημένης ισχύος 10KW στη Μαρίνα Ρεθύμνου. Στη θέση του στεγάστρου υπάρχουν δύο φορτιστές ηλεκτρικών αυτοκινήτων με δυνατότητα ταυτόχρονης φόρτισης τεσσάρων οχημάτων ενώ έχουν οριοθετηθεί και 4 θέσεις στάθμευσης/φόρτισης ηλεκτρικών οχημάτων.

-Φωτοβολταϊκό στέγαστρο (8 θέσεων) εγκατεστημένης ισχύος 20KW στο Parking των 4ων Μαρτύρων και ένας νέος φορτιστής για δύο ηλεκτρικά αυτοκίνητα. Παράλληλα οριοθετήθηκαν 2 θέσεις στάθμευσης/φόρτισης ηλεκτρικών οχημάτων. Επιπλέον τοποθετήθηκε ένας σταθμός φόρτισης ηλεκτρικών πατινιών και ποδηλάτων στην εξωτερική πλευρά του Parking των 4ων Μαρτύρων που περιλαμβάνει 5 διατάξεις φόρτισης με 4 πρίζες η κάθε μία και 2 μπάρες στάθμευσης για 10 ποδήλατα συνολικά.

ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΪΚΑ ΣΤΕΓΑΣΤΡΑ

Ένα φωτοβολταϊκό στέγαστρο (4 θέσεων) και ένα φωτοβολταϊκό στέγαστρο (8 θέσεων), στη Μαρίνα Ρεθύμνου και στο κεντρικό Parking των 4ων Μαρτύρων από τη Vavoulas Group, στα πλαίσια της δράσης για την προώθηση των Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας και της Ηλεκτροκίνησης.

ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΟΝΕΙΡΕΥΕΣΤΕ!